EVA :: Ethylene Vinyl Acetate (EVA) sulor är lätta och har bra stötdämpnings och värmeisolerande egenskaper. De används främst till sportsulor i kombination med slitsula i gummi och på sommarskor.
EVA/GUMMI :: Med mellansula i EVA och halkfri slitsula av gummi, dessa sulor är lätta och har bra stötdämpning och värmeisolerande egenskaper.
GUMLITE® :: Gumlite® är en lättviktsula med bättre grepp än normal EVA. Med överlägsen hållbarhet ger dessa sulor optimal dämpning för långa promenader och fritidsaktiviteter.
XL EXTRALIGHT® :: XL EXTRALIGHT® är en lättviktsula med bättre grepp än normal EVA. Med överlägsen hållbarhet ger dessa sulor optimal dämpning för långa promenader och fritidsaktiviteter.
WEARLIGHT® :: WEARLIGHT® är en lättviktsula med bättre grepp än normal EVA. Med överlägsen hållbarhet ger dessa sulor optimal dämpning för långa promenader och fritidsaktiviteter.
SKINN :: Lädersulor andas och frigör den absorberade svetten för att hålla fötterna torra. Lädersulor är det mest använda sul materialet för eleganta  och klassiska skor.
NEOLITE :: Neolitesulor är slitstarka, flexibla och stabila över tiden.
PU :: Sulor av polyuretan (PU) är lätta, fjädrande, flexibla och har god isolering mot marken. Sulorna har också stötdämpande egenskaper. Dessa sulor har den bästa hållbarheten.
GUMMI :: Gummi har utmärkt grepp och lämnar inga märken på golv, är ett slitstarkt material som förbättrar skons hållbarhet och ger lång livslängd.
PU/GUMMI :: Med mellansula i PU och slitsula av gummi, denna kombination ger en lätt sula som samtidigt är slitstark, mjuk och bekväm att gå med.
TERMOFILT :: Tillverkad av ullfilt komprimerad vid hög tempratur. Sulor i termofilt är stabila, varma och lätta.
TERMOFILT/LÄDER :: Med en stabil innersula i komprimerad ulltermofilt. Yttersula i skinn som inte gör märken på golv, passar för inomhusbruk och i torra förhållanden.
TERMOFILT/GUMMI :: Med en stabil innersula i komprimerad ulltermofilt. En slitstark yttersula i gummi, avsedd för tillfälligt utomhusbruk.
VIBRAM® :: Vibram® sulor är kända för sitt överlägsna grepp i alla väder. Oöverträffad hållbarhet och optimal dämpning för terräng och aktivitet.
TR :: Thermoplastic Rubber (TR) soles are durable and slip resistant, and have an excellent grip on wet and icy surfaces. Being flex resistant, they remain flexibility in low temperatures, maintaining their grip. Termoplastiskt gummi är återvinningsbart