EXTRA GENERÖSA I BREDD & VOLYM

Genom historien har vår filosofi varit att göra bra och bekväma skor baserade på anatomiskt formade läster, kvalitetsmaterial och högkvalitativt hantverk. Och också att ge alla fötter den volym som behövs genom extra bredd och volym. Skorna skall anpassa sig till foten och inte tvärt om.
Vi erbjuder ett stort utbud av snygga skor från vardagliga till formella i alla våra kollektioner.

LÄSTER :: En läst är en trä, metall eller syntetisk form över vilken skon är konstruerad och används för att bestämma skons form, volym och storlek. Läster kan ha olika former och storlekar och var och en är utformad med en specifik hälhöjd, tåform. För individuella skor är en läst speciellt konstruerad för att likna användarens fot.

OLIKA TYPER AV LÄST :: Klaveness arbetar med tre olika koncept: standard, justerbar standard och ortopediska läster. Vi kan göra individuella anpassningar till alla våra läster i alla bredder och storlekar. Damläster i storlekar från 1-10 UK, och för män från 35-52 EU.

PASSFORM :: Skor skall kännas bekväma första gången du provar dem. En sko passar perfekt när: :
- Den har en rymlig passform och ger frihet för tårörelse;
- När hälen inte rör sig i hälkappan;
- När det ger ett bra stöd under mitten av foten;
- När fotens ballområde är flexibel;

Att uppnå den perfekta passformen handlar inte bara om skons storlek utan även om bredden.
Skons form skall överenstämma med fotens form vi har därför i vårat sortiment flera olika bredder: F, G, H, J, K, L, M, N, O, S och T. Där F är den smalaste bredden och T den bredaste. Varje modell finns tillgänglig i angiven bredd.
De flesta av våra skor är byggda med extra volym så att de bekvämt kan rymma individuella inlägg.

FÖR ATT BEGRÄNSA MÖJLIGHETERNA, FILTRERA: | | |