Euro | UK | Dansk | Norsk | Svenska

VANLIGA FRÅGOR (FAQ)

Kund:

Kan man köpa skor direkt från er?

Klaveness:

Nej vi har tyvärr inte direktförsäljning.

Kund:

Var kan man köpa era produkter?

Klaveness:

Våra produkter säljs i många butiker i hela Skandinavien. På vår hemsida kan du hitta en översikt på butiker som säljer Klaveness produkter

Kund:

Hur mycket kostar skorna?

Klaveness:

Vi har Tyvärr inget rekommenderat utpris. Ta kontakt med din närmaste återförsäljare, Priserna kan variera mellan olika återförsäljare.

Kund:

I vilka storlekar finns skorna?

Klaveness:

Dom flesta av våra modeller levereras i engelska storlekar. Det vanligaste är från storlek 2½-10, men vissa modeller levereras från storlek 2. Våra folkdräktsskor levereras i engelska storlekar i hel och halvnummer. En av modellerna levereras från storlek 1½. När det gäller folkdräktsskor för män så finns dessa från storlek 6 och opp till storlek 13. En av modellerna levereras upp till storlek 14.

Kund:

Har ni möjlighet att göra specialtillverkade skor?

Klaveness:

Ja vi tillverkar specialanpassade skor. Om du är i behov av detta så rekommenderar vi dig att ta kontakt med din läkare som vid behov remitterar dig till en ortopedteknisk klinik. I vissa länder finns det möjlighet för patienter att få bidrag för denna typ av skor.

Kund:

Kan man byta ut spännena på sina foldräktsskor?

Klaveness:

Alla våra folkdräktsskor levereras med utbytbara spännen Dessa kan man ofta köpa i butiken där man köpt skorna.

Kund:

Säljer ni blåa och vita folkdräktsskor?

Klaveness:

Ja vi tillhandahåller folkdräktsskor i både blått och offwhite, Dessa färger finns dock bara på vissa modeller. Ta kontakt med din lokala återförsäljare för mer information.

Kund:

Har ni folkdräktsskor till barn?

Klaveness:

Nej tyvärr producerar vi inte folkdräktsskor till barn.

Kund:

Jag vill reklamera skor köpta från er, vart vänder jag mig?

Klaveness:

Om du önskar att reklamera Klaveness skor köpta hos någon av våra återförsäljare så skall du vända dig till återförsäljaren där du köpt skorna. Återförsäljaren kommer att hjälpa dig med reklamationsprocessen. Reklamationsformuläret på vår hemsida riktar sig endast till våra återförsäljare, vi har ingen möjlighet att hantera reklamationer direkt från slutkund.